Hírek

Csoportos verekedés Nyíregyházán a  „békés” roma tüntetésen.

Csoportos verekedés Nyíregyházán a  „békés” roma tüntetésen.

Sajátos jelenség napjainkban, hogy ahol csak a romák jönnek össze egymást közt és nincs egy magyar sem, akit vegzálhatnak, akkor ösztönből talán, vagy csak a heves vérmérséklettől, de mindig összekapnak valami koncon.

Van erre példa számtalan, nézzünk csak meg néhány roma önkormányzati ülést.

Legutóbb Nyíregyházán, ahol a Betyársereg a Mi hazánk és a MÖM tartott közös tüntetést a cigánybűnözés ellen, szerveztek ellentüntetést a különböző roma csoportosulások. Élén Száva Vince „őméltóságával”, aki a maga által kikiáltott roma védő szervezet atyja, hittérítő, aki vagy éppen a zsinagógában, vagy a Hit Gyülekezetnél zabolázza a kedélyeket.   Elhivatott jogvédő, aki minden live videójában bőszen próbálja sulykolni a követőibe, hogy mekkora béke és szeretet párti igaz roma ember.

Csak sajnos a live videóknak van egy nagy hátránya… nincs utómunka, nem lehet meg vágni, a nyers igazságot mutatja.

Tökéletes példája ennek a következő videó is. A megmozdulás napján több élő videót is indított és az egyikben tökéletesen kivehető, ahogy a „békés roma tüntetők” törzsi háborús konfliktusba keveredtek egymással. Még Száva is zavarba jött, mert mikor a „tesók” elkezdtek szaladni egy irányban és ő kapva az alkalmon (gondolva biztos valami sátánista – nácikkal lesz akció) szintén oda csoszogott a helyszínre, de csak a roma testvérei csaptak össze egymás közt .

Mintha mi sem történt volna folytatta az élő bejelentkezést.

Nem az első és nem az utolsó eset, hogy a nagy roma összefogás sajnos csak egy látszati pénzhajhász történet. Nem is kell csodálkozni, hogy ha ilyen vezetőik vannak. Sajnos a roma felzárkóztatás a béka feneke alatt van. A romáknak valóban össze kellene fogni, de nem a jogkövető honfitársaink ellen, hanem elsősorban a saját vezetőiknél kellene egy nagy tisztújítást véghez vinni. Mert mint a példa is mutatja ezek az emberek mind bűnözők. Akik a saját népükön élősködve, mint egy parazita szítják a tüzet a tisztességes magyarok, és a normális romák ellen.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük