Hírek

Elrettentő hatású tűzparancsot adna az erőszakos határsértőkkel szemben a Mi Hazánk Mozgalom

A brutális mértékű határvédelmi kiadások növelése helyett elrettentő hatású tűzparancsot adna az erőszakos határsértőkkel szemben a Mi Hazánk Mozgalom, illetve a kerítésen átjutók visszakísérgetése helyett több millió forintos helyszíni bírsággal javasoljuk sújtani az illegális migránsokat, akik sokszor a zsebükben több ezer euróval jönnek, ami többnyire embercsempészeknél köt ki. Ezek bevezetésével olyan elrettentő híre lenne a magyar határvédelemnek, amely komoly összegek megspórolását is jelentené.
Honvédjeinknek tehát nemcsak önvédelmi célból, hanem a haza védelme érdekében is fegyverhasználati jogot adnánk, hogy kellően elrettentő erővel lépjünk fel az erőszakos határsértőkkel szemben. Az első persze figyelmeztető lövés kellene legyen, de eljárt már az idő a betolakodók kikísérgetése vagy épp börtönben etetése felett. Naponta átlagosan ezer határsértő jut át a déli határkerítésen, akik döntő részét bár utána feltartóztatják, de lényegében csak visszataxiztatják őket Szerbiába, hogy újra próbálkozhassanak büntetlenül, ezt azonban a Mi Hazánk Mozgalom szerint nem tűrhetjük tovább.
Szintén elrettentő hatású lehetne az illegális migránsoknál talált pénz elkobzása több millió forintos bírság jogcímén, ami indokolt is, hiszen miattuk kell a magyar adófizetőknek sok pénzt költeniük a határ megvédésére. A migránsok zsebében gyakran sok ezer euró lapul, az embercsempészet az egyik legjövedelmezőbb üzletté vált. Hazánkban már minden tizedik fogvatartott embercsempészés miatt került börtönbe, ráadásul arányuk nő. Az ő közpénzből való eltartásuk nem megoldás. Ezért kell az elrettentőbb tűzparancs is az erőszakos határsértőkkel szemben, hiszen a tetten ért embercsempészek gyakran a rendőrökre-honvédekre kormányozzák kocsijukat.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük