Hírek

Minden erővel az LMBTQ propaganda ellen!!!

Minden erővel az LMBTQ propaganda ellen!!!

Bennünket a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjait a Szent koronára tett eskü kötelez, hogy megvédjük kiharcolt értékeinket, kultúránkat, a hazánkat és ebbe a harcba az is beletartozik, hogy hallassuk hangunkat ott ahol megjelennek a deviáns, elkorcsosult alakok, akik ellen kötelességünk harcolni ameddig élünk.
Az új világrend háborút indított ellenünk, amely jelenleg több harcszíntéren is zajlik a gondolkodó ember ellen. Ebben a harcban most már tisztán látszik, hogy az egyik legkártékonyabb fegyver, amely ez emberi tudatot támadja meg nem más mint az LMBTQ propaganda, amely elferdíti a fiatalságunk gondolkodását és teszi szellemi és fizikai értelemben is impotenssé a társadalmunk tagjait.
Egyenlőre még a többség elítéli a deviáns magatartást, amelynek a követői hála a teremtőnek szaporodni természetes úton képtelenek. Viszont a közösségi média által befolyásolt tudati állapotban egy szélsőségesen liberális, vagy szellemileg igénytelen közegben erős ráhatást tud gyakorolni a gyengébb lelkületű emberekre.
Ezzel párhuzamosan azt is láthatjuk, ahol teret nyer egy szélső liberális fertő, mint most Pécsen is, ott azonnal helyet is biztosítanak az emberiség és a természet rendje ellen indított provokátoroknak.
Ezért kellett kiállnunk Pécsen a normalitás védelmében és harcot hirdetnünk, amelyet a magyar kultúra, az erő és a technika eszközeivel fogunk megvívni a beteges eszközökkel romboló új világrend ellen. Harcolunk az Isteni rend oldalán ameddig a szívünk dobog, hogy a gyermekeink és unokáink számára mi legyünk példa, és a normális fiatalok legyenek a példa.
Minden erővel az LMBTQ propaganda ellen az Istennel és a Hazáért!
Együtt, összefogva megvédjük a gyermekeink jövőjét és felszabadítjuk hazánkat a globalista elnyomás alól!
Fel a győzelemre!
László Attila MÖM vezető

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük