Hírek

„Nincs más út, mint a mint az erő, az egység és a harcosok útja!” Szögi Lajosra emlékeztünk Budapesten.

„Nincs más út, mint a mint az erő, az egység és a harcosok útja!”
Szögi Lajosra emlékeztünk Budapesten.
 
16 év telt el azóta, hogy a Borsod megyei Olaszliszkán a saját gyermekei szeme láttára, mintegy száz ütéssel és rúgással Szögi Lajos köztiszteletben tartott tanárt, egy cigányokból álló horda tagjai halálra lincselték. Az akkoriban nagy közfelháborodást kiváltó és megrázó gyilkosságot követően ébredt rá a magyarság arra, hogy a saját védelme érdekében meg kell szerveződnie és meg kell állítania Magyarországon az etnikai alapon történő bűncselekmények további terjedését.
Abban az időben sorra alakuló hazafias szervezetek létrehozása visszatartó erőt jelentett, de az elmúlt két évben súlyosbodott a helyzet.
Ismét fokozottan a köztudatba égett a lincselés, a napi szinten elkövetett életellenes bűncselekmények, késelések, a gyilkolás fogalma, és 2022-ben már a közbeszéd leggyakoribb témája az Orosz- Ukrán háború, a COVID diktatúra és az ugrásszerű áremelkedések mellett, ismét a cigánybűnözés fogalma lett.
Olaszliszka óta eltelt 16 év és már nem Borsodról, vagy Szabolcsról beszélünk az etnikai alapon tömegével elkövetett bűncselekmények kapcsán. A helyzet annyiban változott meg, hogy napjainkban már az egész országban általános jelenséggé vált a faji alapon definiálható bűnözés.
Családok, lakóközösségek élnek félelemben és menekülnek , már aki tud és keresik a nyugalmasabb biztonságosabb lakókörnyezetet, ahol még egy esti romantikus séta nem számít kiemelt közbiztonsági kockázatnak.
Amikor már nem számít, hogy nő, nyugdíjas, vagy gyermek az áldozat, hiszen a hordákban portyázó cigányoknak pontosan olyan préda kell, akivel könnyűszerrel elbánnak.
Amikor az idős emberek rettegve élnek meg, minden egyes éjszakát az otthonaikban, mivel tudják, hogy bármelyik pillanatban áldozatává válhatnak egy betörésnek, amely az életükbe is kerülhet.
A magyar társadalom a jelenlegi állapotában meg van félemlítve, de nemcsak a bűnözők által!
Egyes pártpolitikai, államhatalmi szervek, bírók, ügyészek, ügyvédek és a külföldről pénzelt, magukat jogvédőnek beállító szervezetek, mind a magyar társadalom normális tagjaival szemben a bűnözőket védik.
Ennek okán napjainkban mindhiába számít a köz-biztonsága egy olyan kivívott társadalmi értékünknek, amely minden magyar állampolgárt egyformán megillet, amikor a rendszer már képtelen, vagy egyszerűen csak nem akarja azt tiszteletben tartani.
Jelenleg a biztonságérzet helyreállításában az állampolgárok és a jogi személlyel nem rendelkező személyi egyesülések részvétele már nélkülözhetetlen, sőt lassan nem marad más védelmi erő mint például a Magyar Önvédelmi Mozgalom, illetve a nemzeti értékrend szerint tevékenykedő önvédelmi szerveződések.
Az utolsó óra már régen elérkezett! Ezért jelenleg már nincs más út, mint a mint az erő, az egység és a harcosok útja.
Harcolunk és védelmezünk! Mert bennünk ég még a hazaszeretet lángja és mélyen belénk égett Szögi Lajos kegyetlen halála!
Az október 15-én, Szögi Lajos halálának évfordulóján tartott közös megemlékezést a Mi Hazánk Mozgalom budapesti szervezete és a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Beszédet mondott, Vékony Csongor a Mi Hazánk Mozgalom budapesti elnöke,
Doroghi Máté András a Mi Hazánk Mozgalom 10. kerületi alelnöke,
László Attila MÖM vezető

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük