Hírek

A kormány üldözi a tanárokat, a Magyar Önvédelmi Mozgalom viszont kiáll mellettük!!!

A kormány üldözi a tanárokat, a Magyar Önvédelmi Mozgalom viszont kiáll mellettük!!!
 
Az alábbiakban Gönczi György Borsod megyei bajtársunk álláspontja olvasható, aki részt vett a Miskolci tüntetésen.
„Már 2010 előtt is nagyon sok probléma volt Magyarországon, amelyek azóta nem csökkentek, hanem sokasodtak és súlyosbodtak.
Mindannyiunk tapasztalta a saját bőrén, vagy hozzátartozóján keresztül, hogy az egészségügy romokban van és az oktatást a szemünk előtt verik szét. A gyermekeinktől elveszik a jövőt. Ne hagyjuk, ne törődjünk bele!
A közbiztonság hiánycikké vált Magyarországon. Megdöbbentő, hogy ma 12184 db (a héten tovább növekedett) elfogatóparancs alapján köröz bűnözőket a rendőrség. Látszólag teljesen tehetetlenek a szervek. Ugyanakkor gyilkosokat, késelőket, fegyveres erőszaktevőket és egyéb bűnözőket enged a társadalmunkba a rendőrség, amit gyakran a szervezett bűnözéssel együttműködő egyéb hatóságok segítségével tesznek. Minden esetben, mintha direkt a céljuk lenne, hogy a normális magyar embereknek okozzanak egészségkárosodást, fenyegetettséget, súlyos joghátrányt vagy vagyonvesztést. Tűrhetetlen, hogy évek óta az intézkedő rendőr elsődleges feladata, hogy lebeszélje a sértettet a feljelentés megtételéről. Gyalázatosnak tartom, hogy az esetlegesen megtett feljelentések során az ügy előadója, aki általában egy rendőrnyomozó, az idézett sértetti meghallgatásakor megpróbálja szándékosan leminősíteni a bűntett súlyát. Ezt mindannyian láthattuk legutóbb az országos felháborodást kiváltó esetnél, amikor a nyilvánvaló emberölési kísérletről testi sértéssé változtatta a bűncselekményt a rendőrség az ügyészséggel együtt. Ezzel tovább bátorítja a hatóság a bűnözőket további aljasságok elkövetésére, a normális társadalommal szemben.
Ma a Belügyminisztérium alá tartozó összes dolgozó, azaz rendvédelmisek, egészségügyesek, pedagógusok, gyakorlatilag félelemben illetve fenyegetettség alatt kell éljenek a családjukkal együtt. Lelki és egzisztenciális okok miatt, sokan hivatásukat feladták, nagy részük már elmenekült családostól hazánkból.
A rendőröktől gyakran halljuk sérelmeinket sorolva, hogy ők nem tudnak mindenki mellé rendőrt állítani. De tudnak! Számtalanszor láttam és tapasztaltam, hogy egy békés megemlékezés alkalmával több száz, esetenként néhány ezer ember mellé ugyanannyi rendőrt vezényeltek, minden magyar embert igazoltattak és átvizsgáltak teljesen feleslegesen. Ugyanakkor az agresszív, kábítószeres, fegyveres és ismert bűnözőket hagyják bűnözni. Miért ezt kell csinálniuk?
Nem ez a Belügyminisztérium feladata.
Véleményem szerint ezért a kialakult anarchikus belügyi helyzetért Pintér Sándor a felelős. Egy élhetőbb Magyarország kialakulásának első lépése Pintér Sándor távozása.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük