Hírek

Száva Mezőhegyesre utazott provokálni, de a helyi lakosok kiosztották!

Élő videóban nevezte rasszistának a közbiztonságért aggódó és felháborodott helyi lakosokat!
Mint ismeretes november 3-én, egy kegyetlen gyilkosság történt Mezőhegyesen. Négy gyermeket nevelő férfit öltek meg és gyújtottak fel. Az esetet követően megtartott kegyeleti megemlékezés után spontán tüntetés alakult ki, amelyen kétszáz helyi lakos és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai fejezték ki tiltakozásukat.
Ezt követően indult meg most csütörtökön Száva Mezőhegyesre, ahol érkezésének a hírére a helyi lakosok egy kisebb csoportja gyűlt össze, mivel felháborította őket a magát jogvédőnek beállító provokátor megjelenése.
Szávát a helyiek megdöbbenésére a Mezőhegyesi polgármesteri hivatalban, már várta Nagy Lajos alezredes a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetője, Zsótér Attila alezredes a Mezőhegyesi Rendőrőrs parancsnoka, valamint a település jegyzője és alpolgármestere.
Azt pontosan nem tudni miről tárgyaltak a roma provokátorral, de helyi tudósító szerint a célja az volt, hogy László Attila MÖM vezető és a tiltakozó lakosok ellen indítson eljárást a rendőrség.
Majd ezt követően volt kénytelen az összegyűlt helyi lakosokkal is tárgyalni.
A rögtönzött Száva live műsort a lakosság hangja törte meg, akik nem voltak kíváncsiak a színjátékra, melyre reagálva a kamerázó Szávané, „Kuss legyen” „Bunkó” kifejezésekkel próbálta fenntartani a „rendet”.
Ezt követően alakult ki párbeszéd, amiben a helyi lakosok elmondták, hogy ők nem rasszisták és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai sem azok. Kifejtették, hogy vasárnap egy olyan bűncselekmény miatt tiltakoztak amely nem csak a település lakosait rendítette meg, hanem megrázta az egész országot. Száváékat ez különösebben nem hatotta meg, és nem akarták felfogni mi történt valójában, és több alkalommal a szokásos rasszistázós, kommunikációs paneleket puffogtatták.
Majd a spontán kialakult lakossági fórumot követően még befenyítette a mezőhegyesieket, hogy 5-600 cigányt visz le a hétvégén a településükre, úgynevezett „békés tiltakozásra a rasszizmus ellen”.
Másnap ismét egy újabb elő videóval borzolta fel a helyi lakosok és a gyászoló család kedélyállapotát, amelyben ismét beszélt egy általa szerveződő tüntetésről.
Helyi tudósítónktól megkaptuk azokat a kommenteket is, amelyeket a Száva által felhergelt cigányok fogalmaztak meg.
Száva Vince az elmúlt években rendszeresen tűnik fel azokon a településeken, ahol a magyar lakosság sérelmére követnek el cigányok bűncselekményeket és a helyi lakosok segítségért kiáltanak. Száva ilyenkor magát békeharcosnak beállítva hergeli az élő videókban a cigányságot és teremt ezáltal minden esetben erőszakos hangulatot.
A magyar társadalom normális tagjai értetlenül állnak előtte, hogy a rendszer miként engedheti meg ennek a békétlenséget generáló alaknak a folyamatos felforgató tevékenységét.
Száva videói :
MÖM hírszolgálat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük