MAGYAR ÖNVÉDELMI EGYESÜLET

Hajléktalanoknak és időseknek szerzett örömteli pillanatokat a MÖM és a Mi Hazánk a fővárosban.

Hajléktalanoknak és időseknek szerzett örömteli pillanatokat a MÖM és a Mi Hazánk a fővárosban.
Tegnap délután a Szépvölgyi pékség felajánlását, 50 db kiváló minőségű diós és mákos bejglit osztottak szét a MÖM tagjai Budapesten.
A BCS Cukrászat Kft tulajdonosának Balog Csabának, a Mi Hazánk Mozgalom Budapesti alelnökének a nevéhez egyre több jótékonysági akció is fűződik.
Csaba többek közt a Magyar Önvédelmi Mozgalom gyermektáborát is támogatta a nyár folyamán és egy héten keresztül biztosította a hatvan táborozó gyermek, valamint a felnőtt segítők számára a reggeli péksüteményt és a napi kenyér szükségletet is.
A tegnapi jótékonysági akciót Tóth László a Magyar Önvédelmi Mozgalom, Hajdu-Bihar megyei vezetője koordinálta le és az általa spontán megszervezett csapattal hajléktalanoknak és a 15. kerületben található Bolla Árpád Evangélikus Szeretetotthon lakóinak szereztek örömteli pillanatokat.
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy az általam vezetett Magyar Önvédelmi Mozgalom bajtársi közössége nem csak az ünnepek előtt / alatt segíti az elesetteket, időseket és a nehéz helyzetbe levő családokat, hiszen az elmúlt időszak szürke hétköznapjaiban is számtalan jótékonysági akció fűződött a csapatunk nevéhez.
Külön öröm számomra, hogy a jótékony akcióink egyre nagyobb társadalmi ismertségnek örvendenek, amely által nem csak egy országos karitatív hálózatot építünk, hanem a személyes példamutatásunk kapcsán, egyre többen segítenek önállóan is a rászoruló honfitársainknak.
Meggyőződésem szerint az előttünk álló nehéz időszak elfogja hozni magyarságunk számára a valódi nemzeti összefogást.
Nagy tisztelettel adózom a MÖM valamennyi tagja és támogatója előtt, hiszen az ő áldásos munkájuk és támogatásuk nélkül nem működne ilyen aktivitással a közösségünk!
Az új évben is töretlen hittel, rendületlenül!
Magyarokkal a magyarokért!
Tóth László beszámolója alapján
László Attila MÖM vezető, MÖE elnök

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük