Hírek

ISTEN ÉS AZ IGAZSÁG KATONÁI – MÖM ÉVNYITÓ ÉS ESKÜTÉTEL PEST VÁRMEGYÉBEN

A Pest vármegyei Nyáregyházán a helyi művelődési házban tartotta meg országos évnyitó rendezvényét és az új tagjai eskütételét a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Mivel a hazafias önvédelmi szerveződésünk az elmúlt év második felében nagy létszámnövekedésnek indult, ezért 2023-tól, az újonnan csatlakozó bajtársaink számára, évente két alkalommal tartunk fogadalomtételt.
Vendégünk és felszólaló volt Nyáregyháza alpolgármestere Maszel László, a Mi Hazánk Mozgalom részéről Toroczkai László elnök és Pakusza Zoltán alelnök, a HVIM részéről Konya Dorka szóvivő.
A MÖM részéről Csernai István Pest megyei vezető köszöntőjét követően, László Attila országos vezető tartotta meg évértékelő beszédét, továbbá Pozbai Tibor a vezetőség tagja szólalt fel. A Magyar Levente Mozgalom részéről Bartha Sólyom Koppány mondta el a jövőt illetően elképzeléseit.
Az ünnepi rendezvény keretében szavalatot adott elő Publik Antal és Ifj. Csépke Sándor, zenés előadóként pedig Vári Kovács Péter színművész lépett fel.
Az eskütételt követően a Horthy Miklós társaság tiszteletbeli elnöke Zetényi Csukás Ferenc író és a vele érkező delegáció adta át László Attila MÖM vezető számára a Nemzeti Hadsereg kitüntető jelvényét., A Szent Korona hiteles másolatával pedig az 56-os Vitézi Rend delegációja érkezett az eseményre.
A harcot folytatjuk 2023-ban is töretlen hittel rendületlenül a magyarság védelmében!
MÖM videó az eseményről itt: 👇
A magyarság ellenségei nem alszanak, hanem egyre intenzívebb és erőszakosabb támadásokat indítottak ellenünk, az életünk minden területén.
Ezért csakis együtt, a generációk és társadalmi csoportok összefogása által, a közös nevezőkre és közös céljainkra összpontosítva, illetve minden felesleges, zavaró tényezőt a háttérbe szorítva lesz majd eredményes a nemzetvédő harcunk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük