Hírek

Órákra megbénult az akkugyár.

Debrecenben a MÖM vezetője az élre állt.

Órákra megbénult az akkugyár. Debrecenben mintegy 500 méterre a tervezett akkumulátorgyártól tartott demonstrációt a Mi Hazánk Mozgalom. Salánkiné Kuti Zsuzsanna helyi elnök, Dócs Dávid, Apáti István, és Toroczkai László országgyűlési képviselők beszéde után László Attila MÖM vezető lépett a mikrofonhoz.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője a felszólalása végén elmondta, hogy a rendezvény az ő beszédével végett ér, és ezt követően elindul a tervezett akkumulátorgyár területére.

László Attilát a Mi Hazánk országgyűlési képviselői mellett, több százan követték. A helyszínre érve a spontán demonstrálok előtt rendőri kordon sorakozott fel, akik a tüntetőket arra kérték, hogy engedjék a munkagépeket, ki-be mozogni. Ezt a demonstráló tömeg nem támogatta, ezért a tehergépkocsik egy másik kijáraton keresztül mozogtak. Ekkor váltak szét, két csoportra a tüntetők, akik a másik kijáratot is lezárták.

A Mi Hazánk Mozgalom, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a velünk tartó demonstrálók ezzel órákra megbénították a tervezett debreceni akkugyár építkezési munkálatait.

MÖM hírszolgálat

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük