Hírek,  MAGYAR ÖNVÉDELMI EGYESÜLET

MIND EGYET AKARUNK! Új civil szervezetet hívott életre Pilisen a MÖM

Pilis városában rendszeresen és tevékenyen részt veszünk a helyi közéletben, támogatjuk a lakosság közérzetének a jobbítását, és segítjük a nehéz élethelyzetbe került honfitársainkat.
A városban nagy figyelmet és annál is nagyobb várakozást eredményezett a társadalmi vállalásunk, hiszen megannyi megoldatlan probléma feszegeti a lakosság tűrőképességének a határait.
Napjainkra pedig már eljutottunk arra a szintre, hogy egyfajta ostromállapot övezi körül mozgalmunkat, ezért a ránk váró feladatok gyűrűjében jutottunk arra az elhatározásra, hogy az eddiginél nagyobb, az egész településre kiterjedő társadalmi összefogást hívjunk életre.
Közös célunk, hogy PILIS végre induljon el a rend, a biztonság és egy élhető település felé vezető úton, amely megteremtéséhez viszont jelentős társadalmi összefogásra van szükség.
Mi hiszünk abban, hogyan lakosság mindennapjait megkeserítő korrupció és a bűnözés felszámolását követően, egy fejlődő pályára tudjuk majd állítani városunkat.
Hiszen MIND EGYET AKARUNK rendet, biztonságot és fejlődést!
Az újonnan megalakított civil szervezetbe várunk minden helyi lakost, politikai, vallási és nemzetiségi hovatartozásától függetlenül.
Mi egységet akarunk, amely összefogás útján fogjuk bizonyságát tenni annak, hogy egy élhető településsé fogjuk formálni azt a várost, ahonnan napjainkban sajnos már elmenekülnek a nyugodt életre jogosan igényt formáló honfitársaink.
Célunk, hogy Pilis újra a régi fényében tündöklő település legyen. Az a kisváros amelyre az idősebb korosztály és a középkorúak is egyfajta nosztalgiával, és jó érzéssel emlékeznek vissza.
Ennek megvalósítására viszont jelenleg csak egy ERŐ képes!
Pontosan az, amelyik nem része a mostani korrupt rendszernek. Egy új erő. amely nem lekötelezettje semmi másnak, csak a rendnek és az igazságnak!
Ezek pedig mi vagyunk, ezért csak és kizárólag velünk fog eljönni a változás Pilisen!
Álljatok mellénk hiszen MIND EGYET AKARUNK, rendet, biztonságot és változást!
László Attila Tibor
elnök
Telefon: 06 70 675 9809

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük