Hírek

Legyen elég az uszításból és a gyűlületkeltésből!

Legyen elég az uszításból és a gyűlületkeltésből!
Minden törvényes eszközzel harcolnunk kell azok ellen az uszító és békétlenséget szító szervezetek, pártok, önjáró közszereplők ellen, akik tudatosan akarják szembe fordítani egymással a magyar társadalom megbecsült állampolgárjait.
Egy ilyen felforgató csoport az Opre Roma párt is, amely szervezet tagjai szándékosan hergelik a cigány kisebbséget, és folyamatosan azon mesterkednek, hogy fordítsák egymás ellen a tisztességes magyarokat és cigányokat.
Velük szemben tegnap délután tettem meg a feljelentést, többrendbeli közösség tagjai elleni uszítás, zaklatás, többrendbeli nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt.
Mindezek mellett a faji megkülönböztetés és kirekesztés, valamint a köznyugalom – napjainkra már rendszeressé vált – megzavarása miatt kezdeményeztem a Fővárosi Főügyészségen az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt feloszlatását.
A sort természetesen még folytatom, hiszen van még jónéhány hozzájuk hasonló provokátor, akiknek semmi keresnivalója nincs egy normális társadalomban a közéletben.
Rendet és biztonságot Magyarországon!
László Attila Tibor
Magyar Önvédelmi Egyesület
elnök

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük