MAGYAR ÖNVÉDELMI EGYESÜLET

RUTIN MŰTÉTBŐL AMPUTÁLÁS – HÚSEVŐ BAKTÉRUM TÁMADTA MEG AZ IDŐS FÉRFIT A KÓRHÁZBAN

RUTIN MŰTÉTBŐL AMPUTÁLÁS – HÚSEVŐ BAKTÉRUM TÁMADTA MEG AZ IDŐS FÉRFIT A KÓRHÁZBAN
Férjem 2024.01.28-án, bekerült egy sima rutin műtétre Debreceni Kenézy Campus Klinikai Központba a szeptikus részlegre. Másnap 29-én megműtötték és ekkor még nem volt baj, de nem kapott rendes ellátást (kötözés) így a seb begyulladt. Majd újra megműtötték, amelyet követően kétfajta húsevő baktérium támadta meg a lábát, amely következtében napról napra romlott az állapota.
Majd február 8-án újra műtötték, de már úgy ellepte az egész szervezetét a húsevő baktérium, hogy vérmérgezése lett és szeptikus állapotba került. Végül majdnem teljes combtőig amputálni kellett a lábát. Kész csoda hogy életét megmentettem, mert ezek a baktériumok általában halálos kimenetelűek.
De nagyon elvagyunk keseredve, mivel a megmaradt csonk olyan pici, hogy nem tudnak a páromnak műlábat sem készíteni.
Most olyan helyzetbe kerültünk, hogy feltétlen szükségünk lenne akadálymentes fürdőszobára, de sajnos nincs rá semmi pénzünk, és a hajdúszováti önkormányzat sem tud segíteni.
Segítséget kérek!
Amire szükségünk lenne : Csúszásmentes csempe. 12m3 Zuhanyzó kialakulásához zuhanytálca és zuhany, vagy zuhanykabin. Csemperagasztó. Egy db minimum 75 – os ajtó, mert ami van az keskeny ki kell cserélni. Köszönöm szépen mindazoknak akik tudnak segíteni!
Kérem esetleges segítségüket a Magyar Önvédelmi Egyesület irányába tegyék meg (mom.kapcsolat@gmail.com 06 20 480 5501, akik eljuttatják számomra a felajánlásaikat.
Köszönettel!
Szoboszlai Tiborné
Amennyiben anyagilag tudnak segíteni megtehetik a Magyar Önvédelmi Egyesület számlaszámára történő utalással is. A közlemény rovatba kérem a Szoboszlai család kerüljön.
A Magyar Önvédelmi Egyesület számlaszáma:
OTP Bank: 11733137-23380286
IBAN: HU66 1173 3137 2338 0286 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük