Hírek

Kést villantott a vonaton, de a rendőrség szerint ezzel nem lehet mit kezdeni.

A MÖM ezért elindította a NYUGODT UTAZÁSÉRT figyelő szolgálatot. Az utóbbi hetekben több jelzés érkezett irányunkba, hogy sérülnek a normális lakosság nyugodt és biztonságos utazáshoz való jogai. Egy bajtársunk, szintén ezt az áldatlan állapotot erősítette meg, amikor a Gyöngyös – Budapest keleti vonalon tartott hazafelé a munkából és egy garázda cigány etnikumhoz tartozó csoport utasított rendre, akik hangos zenével és kihívó viselkedésükkel megbotránkoztatták az utasokat. „Rájuk szóltam ha már senki más nem tette meg, hogy jó lenne abbahagyni mert zavaró, erre hangos anyázás közepette az egyikük elővett egy kést, de rafkós volt mert úgy hogy a kamera ne lássa. Ekkor felhívtam a rendőröket és elmondtam mi történik a járaton, akik úgy reagáltak, hogy ameddig nem történik tettlegesség, addig a helyzettel nem tudnak mit kezdeni, beszéljek a kalauzzal, hogy szállítsa le őket. A kalauz elmondta, hogy azért nem csinál velük semmit mert ő is haza szeretne menni. Persze ez is valahol érthető, de mindenesetre nagyon dühítő, hogy ezek mindent megtehetnek.” Az utóbbi időszakban számtalan hasonló, vagy súlyosabb eset látott napvilágot, ezért jutott arra az elhatározásra mozgalmunk, hogy mostantól lehetőség szerint minél gyakrabban szervezünk majd közérzet javító utazásokat. Bajtársaink minimum párban szállnak majd fel időközönként tömegközlekedési járatokra és amennyiben közösségellenes tevékenységgel találkoznak az állampolgári jogérvényes lehetőségeit kihasználva lépnek fel a jogsértő alakokkal szemben. Meggyőződésünk, ha nem maradnak következmények nélkül a garázda cselekmények, akkor annak visszatartó ereje lesz és biztonságosabb lesz ezáltal a tömegközlekedés. Az április 8-án, megtartott első NYUGODT UTAZÁSÉRT akcióban László Attila Tibor MÖM vezető és két fővárosi bajtársunk vett részt a Gyöngyös-Budapest keleti vasútvonalon, az utazóközönség és a kalauzok szimpátiájával övezve. Rendkívüli esemény a jelenlétünk alatt nem történt! A vasút munkatársaitól pedig bővebb információkhoz is jutottunk azzal kapcsolatban, hogy melyik vonalakon és időszakban kellene gyakrabban megjelennünk. A jelen társadalmi viszonyok közepette a tenni akaró lakosságnak kell összefogni az életünkért, biztonságunkért és a jövőnkért! A Magyar Önvédelmi Mozgalom ennek a civil lakossági összefogásnak az egyik erőteljes megtestesítője. Számíthattok ránk és mi is számítunk rátok! Ha mozgalmunk tevékenysége felkeltette az érdeklődésedet, csatlakozz hozzánk! Csak együtt, összefogva tudjuk elhozni a változást Magyarországon!

2 hozzászólás

  • Dr Hegedüs Endre Dezső

    Őszinte, tiszta szívvel gratulálok a kezdeményezésetekhez, minden gondolatotokkal és cselekedetekkel egyetértek! Nagyon tartok tőle, hogy, ha jobban kifejlődik a mozgalmatok, úgy jártok, mint a szép emlékű Magyar Gárda. Ehhez kommentárként csak annyit fűzök, hogy (bár nem vagyok orosz barát), ám ami igaz, az igaz, hogy míg Gyurcsány Fletó betiltotta és Orbán Viktor ott folytatta, ahol Fletó abbahagyta, sőt még egy „törvényt” is átnyomott a Parlamenten „egyenruhás bűnözés” címén – micsoda marhahág! – akkor minden postás meg vasutas is bűnöző??? —- nos, addig hasonló céllal, önszerveződő alapon Oroszországban is megalakult az ugyancsak hazafias, önvédő Orosz Nemzeti Gárda, amelyet PUTYIN azonnal HIVATALOSSÁ TETT, intézkedett a bejegyzésükről, egyenruhát adott nekik, államilag támogatja őket, jogot adott nekik, hogy a rendőrökkel együtt (de nélkülük is!!) járőrözzenek, intézkedjenek, és minden kényszerítő eszközt használhatnak, amit a renredőrök, az éles lőfegyveren kívül, Tehát akkor most ki az igazi hazafi? Orbán, vagy Putyin? azt hiszem nyilvánvaló!
    Sajnos közel 80 éves vagyok, tevőlegesen nem tudok segíteni, de anyagilag lehetőségemhez mérten támogatlak Benneteket, és gratulálok, és jó egészséget kívánok Kedves Mindannyiótoknak!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük