Hírek

A MÖM segített a Zalai megyei kistelepülésen elő, három gyermekes családnak.

Több alapítványhoz fordultak, de végül a MÖM segített a Zalai megyei kistelepülésen elő, három gyermekes családnak.
„Sziasztok! Mi egy 3 gyermekes család vagyunk Zala megyében élünk. Itt a vírus előtt is nehéz volt elhelyezkedni,de most meg főleg nehéz! Férjemnek 5 hónapig nem volt munkája így amik felgyűltek csekekk azokat fizetjük,hogy ne maradjunk víz és áram nélkül és még fát is kellett vennünk😔 Minden alapítványt ami létezik megkerestem,már,de segíteni nem tudnak jelenleg! Arra kérnélek titeket,hogy,ha módotokban áll,mert tudom,hogy a vírus nem csak itt húzta át az emberek életét,hanem az egész világon! Ha tudtok segíteni élelmiszerek, 5-ös méretű pelenkában,mosószerben és tisztálkodó szerekben,mert ezeket a számlák kifizetése után nem,vagy,csak nagyon keveset tudunk venni😪😪 esetleg ruhák gyermekeimnek. Kérlek ne haragudjatok és ne bántsatok a posztom miatt! Tényleg nem tudok kihez fordulni. Jön Húsvét és ilyenkor szétszórtam a csokitojásokat és apró ajándékokat,de ez idén elmarad és a gyerekek nem is tudják,hogy idén ez elmarad pedig nagyon várják😭😭😭
A szívhez szóló üzenetet László Attila Tibor a Magyar Önvédelmi Egyesület elnöke továbbította a MÖM Zala megyei szervezetéhez és tegnap délután még a húsvéti ünnep előtt D. Sándor bajtársunk házhoz vitte az általa vásárolt élelmiszert, tisztasági csomagot, pelenkát, füstölt árút.
Továbbá a nehéz helyzetbe került családot a Magyar Önvédelmi Egyesület is támogatta.
Aki esetleg további segítséget szeretne nyújtani a családnak a MÖM és a MÖE email címén: mom.kapcsolat@gmail.com, vagy telefonon 06 70 675 9809 számon jelezze és fel vesszük vele a kapcsolatot.
Áldott húsvéti ünnepet kívánunk!
MÖM hírszolgálat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük