Hírek

Minden erőnkkel az LMBTQ propaganda ellen az Istenért a Hazáért, a normális Magyarországért! 🇭🇺

SZEPTEMBER 18 PÉCS-PRIDE ELLENI TÜNTETÉS

László Attila Tibor MÖM vezető beszédéből részlet:

„Talán az utolsó háború zajlik most ellenünk az európai gondolkodó ember, vagy ahogy mostanában mondjuk az északi civilizáció társadalmai ellen. Egy világháború amely több fronton zajlik és ebben az ellenünk indított harcban most már tisztán látszik , hogy az egyik legveszélyesebb és legkártékonyabb fegyver, amely ez emberi tudatot támadja meg nem más mint az LMBTQ propaganda.

Amely olyan szinten ferdíti el a fiatalságunk gondolkodását és teszi szellemi impotenssé a magyar férfiakat, hogy már fizikálisan is képtelenek betölteni a teremtő által rájuk ruházott, domináns hím szerepét.

Úgyhogy ne csodálkozzunk azon, hogy a gyönyörű magyar lányokat egyre gyakrabban látjuk cigány, esetleg arab férfival kéz a kézben sétálni, amikor a fiatal magyar fiuk egy jelentős része már egy nyegle és kiherélt, elme roggyant  állapotban tengeti a nyomorult életét.

Testvéreim a háborút még nem vesztettük el, de hogy piszok nehéz dolgunk lesz ezt a folyamatot megfordítanunk az egyszer biztos. Ugyan a társadalom többsége elítéli a deviáns magatartást, de a fertőzés iszonyatos mértékben terjed és főleg a fiatalok körében.

És láthatjuk, ahol teret nyer egy szélső liberális erő, mint most Pécsen is, ott azonnal helyet is biztosítanak az emberiség és a természet rendje ellen indított provokációnak.

Most kell lépnünk, ez most a mi felelősségünk és azoké akik még képesek gondolkodni, hogy ebben az anarchia közeli állapotban, amelyet tudatosan a társadalmunkra szabadítottak rá, megvédjük a fiataljaink lelkét és szellemét.

Ebben a digitálisan fertőződő világban sem hátrálunk és harcolunk, a jog, az erő és a technika eszközével, ki-ki a maga területén, hogy  gyermekeink és unokáink számára mi legyünk példa, és a normális fiatalok legyenek a példa és ne az a deviáns – buzeráns barom ott a szomszédban.

Csak együtt, összefogva tudjuk megvédeni a gyermekeink jövőjét!

Hadrendbe Magyarok!

Minden erővel az LMBTQ propaganda ellen az Istenért és a Hazáért!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük