Hírek

NEM LEHETÜNK CIGÁNYORSZÁG! MINDENKI OLASZLISZKÁRA! OKTÓBER 15. 18 ÓRA. (MOZGÓSÍTÓ KÖZLEMÉNY!)

Adjon az Isten!

 
15 év telt el azóta, hogy a Borsod megyei Olaszliszkán a saját gyermekei szeme láttára – „Öljétek meg a Magyart!” – felkiálltást követően, mintegy száz ütéssel és rúgással Szögi Lajos köztiszteletben tartott tanárt, egy cigánybűnöző horda tagjai halálra lincselték. Az akkoriban nagy felháborodást kiváltó és megrázó súlyos bűncselekményt követően ébredt rá a Magyarság arra, hogy a saját önvédelme érdekében meg kell szerveződnie, és meg kell állítania Magyarországon a cigányok által etnikai alapon történő bűncselekmények további terjedését.
Ezt követően alakult meg a Magyar Gárda, és jöttek létre hazafias szervezetek tucatjai, amelyek a magyarság védelmét tűzték fel a zászlójukra.
Ezeknek az erőknek a megjelenése egy időszakra ugyan valamilyen szinten visszatartó erőt jelentett, de napjainkra ismét napi szintű közbeszéd tárgya lett a lincselés fogalma, hiszen az elmúlt években újra sorozatban történtek meg a magyarság ellen etnikai alapon irányuló, kegyetlen gyilkosságok, lincselések.
Ezért az évforduló alkalmából a súlyos társadalmi probléma mentén, aktív közéleti szerepet vállaló nemzeti szervezetek, az élére álltak a magyarságunk önvédelmi összefogásának. 
A MÖM, a Betyársereg és a Mi Hazánk Mozgalom minden tettrekész Magyar honfitársát, most Olaszliszkára hívja! Találkozó október 15-én, 18 órakor Szögi Lajos emlékművénél.
 
Elsősorban a Dunán innen, és a fővárosból, számítok a MÖM tagjainak részvételére.
Eddig csak néhányan jelentkeztetek, pedig rendkívül fontos lenne, hogy legalább 40 fővel felálljon a MÖM a megemlékezésen.
Én vetettem fel a társszervezetek számára, hogy az évforduló napján tartsunk egy demonstratív megemlékezést, ezért nehogy beégjünk , hogy alig leszünk.
Buszt is indít a Mi Hazánk Budapestről a Keleti pályaudvar parkolójában 14:15-től gyülekező, 14:30-kor indulás. A buszon utazás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a busz@mihazank.hu címre kérjük elküldeni a részt vevő nevét és mobilszámát.
Kérem a gépkocsis egységek megszervezését és a visszajelzést!
Akinek esetleg üzemanyag gondja van kérem jelezze a számomra.
Szebb jövőt!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük