Hírek

MOST RAJTUNK A SOR! 106 képviselőjelölt indul nemzetmentő harcba, a Corvin közből

Tisztelt Honfitársunk!
Az ’56-os hősök magasra tették számunkra a mércét, hiszen egy örök példát mutatnak az utókornak a haza iránti hűségből, valamint a nemzetünk szeretetéből fakadó küzdeni tudásból.
Többek közt ezért sem véletlen, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tegnap, október 23-án, a magyar történelem egyik ikonikus helyszínéről, a Corvin közből indította el magyarságunk, és talán az egész keresztény európai civilizáció számára is, egy sorsdöntő küzdelembe az országgyűlési képviselőjelöltjeit.
Tudjuk jól, hogy 2022-ben, nem csak egy választás lesz, hanem az utolsó sorsfordító ütközet a valódi magyar nemzeti oldal, és a koronavírus árnyékában leplezetlenül kialakuló, új globalista világrend között.
A Corvin közben felsorakozó 106 egyéni jelölt között, ott állt a Magyar Önvédelmi Mozgalom több vezetője és tagja, bizonyságtételeként annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom, a hazája iránt évek óta elkötelezett, tiszta szívű hazafiakkal indul a sorsfordító csatába.
Azzal a nem titkolt céllal, hogy a jövő év tavaszától, egy megkerülhetetlen valódi nemzeti erőként szolgálja honfitársainkat a nemzet templomában.
A kihívás óriási, hiszen az egyenlőtlen feltételek miatt egy Dávid és Góliát harcát felidéző küzdelem vár most ránk, nem párhuzamot vonva, de hasonlóképpen, mint egykoron az 56-os Pesti Srácok előtt, amikor a világ legerősebb hadseregével néztek farkasszemet. A Corvin közi harcosok bátorsága 1956-ban, megremegtette a pokol kapuit, majd egy olyan történelmi küldetést teljesítettek be, amely évtizedek múltán is nagyban befolyásolta a későbbi világpolitikai változásokat.
Most viszont rajtunk a sor, az egykori 56-osok szellemi és ideológiai örökösein!
Nyilvánvaló számunkra, hogy egy egészen elképesztően nehéz és buktatókkal teli, hat hónap áll előttünk, mivel gyakorlatilag az utcákról kell szembe szállnunk a világot uraló globalista gépezettel, amely felfoghatatlan mennyiségű anyagi erőforrással és média háttérrel rendelkezik, és tudjuk, hogy amikor veszélyben érzi a hatalmát, nem riad vissza az erőszaktól sem.
Tegnap október 23-án, a Corvin közben hadrendbe álltunk, szemben felsorakozva a Fidesz oligarchákkal, és az új világrend mecénásaival, akik most már nem csak a DK-t és Márki Zay Pétert tudhatják a soraikban, hanem azt a Jobbikot is, amelyik Pongrácz Gergely ráruházott hagyatékát és szellemi örökségét árulta el.
Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy ha vállvetve, minden erőnkkel, és soha meg nem hátrálva harcolunk, akkor 2022-ben, ott leszünk a parlamentben.
Fel a győzelemre!
László Attila MÖM vezető
Pest megye 10. számú választókerületének, képviselőjelöltje

smart

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük