Hírek

SZEMBEN AZ ÚJ VILÁGRENDDEL!

Magyar emberek százezrei háborognak, az október 28-án meghozott kormányrendeletet követően.
Rendvédelmi dolgozóknál, tanároknál, hivatali alkalmazottaknál, gyári munkásoknál, és az idős honfitársainknál is, betelt a pohár és eljutottak arra a szintre, amikor nem hajlandóak tovább engedni a zsarolásnak, és egyre többen adnak hangot annak a véleményüknek, hogy kényszer és zsarolás hatására, nem fogják beoltatni magukat.
Miközben már az oltottak is kezdik felismerni, hogy meg vannak vezetve és teljesen más lehet a célja a véget nem érő oltásoknak és korlátozásoknak.
A COVID terrorba csomagolt és felülről irányított gazdasági világválság következtében hamarosan újabb munkahelyek ezrei szűnnek meg Magyarországon. A kormány ezt meglovagolva zsarolja a munkahely elvesztésével a bérből és fizetésből elő állampolgárokat.
Mindeközben az egészségügy romokban, nincs rendvédelem, tombol az etnikai terror és Magyarországon megszűnni látszik a jogállam.
Most rajtunk múlik, hogy meddig engedünk a zsarolásnak és egy anarchia szélére sodródott országban élünk, vagy visszaszerezzük a normális életünket!
Össze kell fognunk, mert nem engedhetjük, hogy a globalizmus rabszolgasorba taszítson bennünket!
Nem hátrálhatunk és harcolunk kell a „COVID diktatúra” ellen!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük