Hírek

Az Alkotmánybíróság elé mozgósít a MÖM!! Csak együtt fog sikerülni – szemben az új világrenddel!

Hatalmas, talán eddig soha nem tapasztalt veszélyben vagyunk, amikor az Északi Civilizáció nemzetállamai ellen indított globalista támadás időszakát éljük.
Európa országainak etnikai alapú megszállása csak az első lépés volt, mivel gőzerővel nyomul a keresztény családmodell elleni LMBTQ propaganda, tombol a labor vírus, amely árnyékában mostanra, egy soha nem látott mértékű gazdasági válságot idéztek elő a „világ nagyurai”.
Ami most zajlik körülöttünk az még csak a kezdet, hiszen az Új Világrend bevezetéséhez egy nélkülözhetetlen eszköz, a még ellenállást tanúsító társadalmak gazdasági tönkretétele – az önállóan működő nemzetállamok teljes térdre kényszerítésé.
Európa bábkormányai mind ehhez asszisztálnak, némelyek ugyan próbálnak lavírozni, de a többségük már teljesen behódolt a globalista törekvések akarata előtt.
Számunkra pedig ebben a helyzetben csak egyetlen esély maradt, az egységes ellenállás!
A Magyar lakosság tettre kész honpolgárjaiból  szerveződő közösségünk, a Magyar Önvédelmi Mozgalom átérzi a mostani helyzet súlyát, ezért összefogtunk az egyetlen magyar érdekelvű politikai erővel a Mi Hazánk Mozgalommal.
Együtt vesszük fel a küzdelmet az új világrend hűbéreseivel szemben.
A Hazánkért, Magyarországért!
2021. november 20 án, (szombat) 15 órakor, találkozzunk a fővárosban az Alkotmánybíróság hivatala előtt, és tiltakozzunk együtt a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen!
 
Csatlakozzatok hozzánk!
Csak együtt fog sikerülni – szemben az új világrenddel!
László Attila Tibor
MÖM vezető
Pest megye 10. sz választókerület, országgyűlési képviselőjelölt
MÖM hírszolgálat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük