Hírek

Tűzifával érkeztek a MÖM tagjai, a négy gyermekes családhoz!

Az elmúlt héten számoltunk be, egy Balatonfőkajáron élő, négy gyermekes család nehéz helyzetéről.
A felhívásunkat követően több felajánlás és segítségnyújtás is érkezett, többek közt a MÖM Veszprém megyei tagjai is a tettek mezejére léptek.
Azonnali anyagi és élelmiszer támogatás eljuttatását követően, a hétvégén tűzifát vittek a rászoruló család részére, de élelmiszer csomag és némi készpénz felajánlás, is átadásra került ezen az estén.
A MÖM alkalmi csapata szombaton kora este a munkájuk végeztével indult útra a családhoz, majd a helyszínre érkezve lepakolták, behordták a tűzifát.
Szűk egy óra alatt végeztek a fiúk a fa behordásával, amely által a család részére, jó időre elegendő téli tüzelőanyag lett biztosítva.
Így lesz majd teljes az otthon melege, amiért a szülők és gyerekek cserébe, nagy szeretettel és hálával fogadták bajtársainkat.
Köszönet Mező János, Szentgyörgyi Lajos, Kajdi Ákos bajtársunknak a tüzelő felajánlásért, Kálmán László, Schreiner László, Török Éva bajtársunknak az élelmiszer adományért.
Külön köszönjük Baráth Zoltán vakolóanyag és élelmiszer adományát is, továbbá mindazoknak, akik készpénz utalással segítette a családot.
Török Attila – MÖM Veszprém megyei vezető, beszámolója alapján
MÖM hírszolgálat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük