Hírek

A magyar önvédelem jogán! Tiszaeszláron járt a MÖM és a Betyársereg.

December utolsó napjaiban forgattunk Tiszaeszláron egy idős férfi otthonában , akinek egy hétvégi bevásárlását követően a helyi ABC előtt törték szilánkosra az orrát.
https://www.youtube.com/watch?v=66qPPhAfkAU

Misi bácsival azóta tartom a kapcsolatot, és szomorúan tapasztaltam, hogy a támadás óta nem mer egyedül felmenni a település központjában található boltba mert fél, hogy újabb támadás érheti.

Megítélésem szerint az idős honfitársunknak az ellen irányuló folyamatos terrorizálás következtében, jelentős mértékben sérültek az őt megillető szabadság jogai. Nem biztosított számára a nyugodt és biztonságos  időskor, mivel többek közt félnie kell a saját otthonában is,  az ellene irányuló folyamatos erőszak miatt.

Ezen okok következtében, mivel civil szervezetünknek a Magyar Önvédelmi Egyesületnek az egyik fő tevékenységi köre az állampolgári jogok érvényre juttatása, támogatva idős honfitársunkat, január 14-én a délutáni órákban, meghívására meglátogattuk őt otthonában, majd elkísértük a helyi ABC-be, hogy biztosítva legyen számára az állampolgári joga és önvédelme.

Az érkezésemről értesítettem néhány barátomat a MÖM és a Betyársereg köreiben, akik komolyan vették a tájékoztatást, amelynek következtében egy határozott kiállással jelentünk meg a településen.

Az esemény érdekessége, hogy az érkezésünket megelőzően, déli 12 óra magasságában megjelent a rendőrség Misi bácsi otthonánál. Az őt ért első, novemberi támadást követően tett feljelentése ügyében hallgatták ki újra, és vettek fel, egy új jegyzőkönyvet. Remélhetőleg erről már kap majd másolatot is, mivel azt megelőzően tett két feljelentéséről nem rendelkezik saját példánnyal.

Annak ellenére, hogy a tervezet látogatásról előzetesen nem tájékoztattam a rendőrséget, már vártak bennünket Tiszaeszlár központjában.

A megérkezést követően, először a helyi mezőőrség tagjai jöttek oda hozzám és tájékoztattak a településen tapasztalható közbiztonsági állapotokról, illetve a szóban forgó eset körülményeiről. Majd ezt követően a helyszínen tartózkodó rendőri  egység  parancsnoka érdeklődött az érkezésünk okáról. Elmondtam számára, hogy a megtámadott idős férfit látogatjuk meg, amelyet tudomásul vett.

Majd gyalogosan indultunk el Misi bácsihoz, aki már várt bennünket és egy tartalmas beszélgetés, szolid vendéglátás után, indultunk el együtt a település központjába.

Egy presszó látogatást követően érkeztünk meg a helyi ABC  elé,  ahol a sértetti megmutatta a támadás helyszínét.  Majd a közös bevásárlást követően a helyi temetőben róttuk le kegyeletünket Solymosi Eszter síremléke előtt. (Mint ismeretes 1882-ben, rejtélyes körülmények közepette tűnt el, az akkor 14 éves keresztény vallású, kálvinista szolgálólány, akinek az esete Európa szerte nagy vihart kavart. 1882-83-ban a Tiszaeszlári vérvád perben, helyi zsidókat vádolták meg azzal, hogy rituális gyilkossági szertartás keretében ölték meg a fiatal lányt.)

A temető látogatást követően hagytuk el a települést, Misi bácsit pedig a MÖM nyírsági csoportja kísérte haza az otthonába.

Természetesen amennyiben szükséges, akkor ígéretünkhöz hűen újra eljövünk Tiszaeszlárra és persze mindenhová, ahol sérülnek a kiszolgáltatott  magyar honfitársaink, állampolgári jogai.

Mert a magyarság immunrendszere a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai, ott állnak a honfitársaink mellett.

Egyúttal mint a Magyar Önvédelmi Egyesület elnöke bejelentem, hogy az egyesületünk alapszabályában meghatározott céljai mentén, elindítja az áldozatvédelmi programját, amelynek a fő célja az otthonukban, lakókörnyezetünkben megfélemlített, fogvatartott honfitársaink jogainak az érvényre juttatása.

Várjuk honfitársaink jelzéseit és ezzel párhuzamosan ebben a fontos társadalmi kérdésben velünk együttműködni szándékozó, jogi szakemberek jelentkezését az alábbi email címen: onvedelemmagyar@gmail.com

A bűnözőket és az illegális bevándorlókat védő, külföldről finanszírozott ügynök szervezetekkel szemben, napjainkban létszükséggé vált, egy valós, magyar érdeket képviselő jogi személy, hatékony társadalmi szerepvállalása.

László Attila

MÖM vezető

MÖE elnök

MÖM hírszolgálat

 

mde

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük