Hírek

Vitéz nagybányai Horthy Miklós a Magyar Királyság kormányzójának emléke…

Adjon az Isten!
Ezúton is köszönöm a bajtársi közösségünknek, hogy részvételükkel tisztelettel adóztak Vitéz nagybányai Horthy Miklós a Magyar Királyság kormányzójának emléke előtt, a február 6-án, megtartásra került, vonulással egybekötött megemlékezésen!
Horthy Miklós a valódi nemzeti összefogás egyik legnagyobb hazai megtestesítője volt, aki a magyar történelem, egyik legnehezebb időszakában, egy vesztes világháború, a vörös terror és az igazságtalan trianoni területfosztás idején nem csak újra összefogta, hanem lélekben és nemzeti gondolkodásában megerősítette a magyarságot.
Most ismét olyan időszakot élünk, amikor az elmúlt 30 év politikai elitjének az önös érdeke, kapzsisága és a nemzetellenes mivolta, szembefordította egymással a többségi társadalmunkat alkotó magyarokat. Pedig most a tét és a veszély sokkal nagyobb mint 100 évvel ezelőtt, hiszen a nemzetállamok teljes megsemmisítését megcélzó új világdiktatúra már nem egy újabb összeesküvés elmélet, hanem a saját bőrünkön érezhető és kijózanító valóság.
Lebegjen hát előttünk az egykori kormányzó példája és higgyük el magunkról, hogy az évtizedek óta egy célért harcoló közösségeink, amelyek most a Mi Hazánk Mozgalom elnökének hívószavára összefogtak, betudják – tudjuk majd teljesíteni történelmi küldetésüket.
Nincs más út és az előttünk álló időszak ezt hamarosan igazolni is fogja.
Szebb jövőt, minden Magyarnak!
Fel a győzelemre Testvéreim!
László Attila MÖM vezető

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük