Hírek

Megállapodást kötött a MÖM és a Mi Hazánk

Ásotthalmon került aláírásra a Rongyos Gárda szoboravató ünnepség előtt a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom közötti választások utáni együttműködési megállapodás.
A Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom testvérszervezetként közösen harcol hazánk felemelkedésért, amely összefogás eredménye mindkét szervezet számára a társadalmi elismertségben és támogatottságban is megmutatkozik.
Közös célunk, hogy Magyarországon és a Kárpát-medencében végre egy valódi nemzeti politikai és ezzel párhuzamosan egy nemzeti civil érdek-képviselete is legyen a magyarságnak.

Ennek kapcsán a Mi Hazánk Mozgalom parlamentbe történő bejutása esetén vállalja, hogy segíteni fogja a Magyar
Önvédelmi Mozgalom munkáját, szervezettségének kiépítését,
erősítését.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom ennek függvényében vállalja, hogy jogkövető civil közéleti tevékenysége által, egy olyan lakossági összefogást épít ki hazánkban, amely az egyik legerősebb és tevékenysége által hatékony érdekképviselet lesz magyar honfitársainknak.
A megállapodást a két szervezet vezetője T László és László Attila 2022. március 27-én, Ásotthalom nagyközség művelődési házában egy kölcsönösen aláírt együttműködési megállapodás keretében rögzítette.
MÖM hírszolgálat

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük