Hírek

A MÖM Téged is vár a soraiba!

Megvédjük a Hazánkat!
A MÖM Téged is vár a soraiba!🇭🇺🤝🇭🇺
Magyarországon illegális bevándorlók tartják rettegésben a határmenti települések lakosait, mindeközben az alacsony bérek miatt külföldre emigrált magyarok helyére gazdasági bevándorlók ezrei érkeznek és nem csak Ukrajnából hanem az ázsiai földrész már szinte valamennyi országából.
Az Orbán kormány 2010-ben ígérte meg azt, hogy két hét alatt rendet tesz az országban, de azóta eltelt tizenkét év, és a helyzet valóban változott abban az értelemben, hogy sokkal rosszabb lett.
A magyar társadalom dolgos és hasznos tagjai napjainkra már az ország minden pontján félelemben élnek, az etnikai alapon szerveződő bűnözői bandáktól.
Az árak folyamatosan emelkednek a szegénység pedig egyre csak nő, mindeközben a végrehajtó maffia még mindig sarcolja az elszegényedett embereket.
Szegénység – kiszolgáltatottság – félelem, az alulfizetett egészségügyi dolgozók, pedagógusok, rendőrök és katonák, nem tudni, hogy meddig tartanak még ki.
A közbiztonság és a létbiztonság már csak statisztikai számadatok formájában létezik.
Jelenleg ott tartunk, hogy a hosszú évtizedek alatt kivívott társadalmi értékeink, amelyek minden magyar állampolgárt egyformán megilletnek a semmivel váltak egyenlővé.
Magyarországon napjainkra létszükséggé vált a társadalom tagjainak a kollektív összefogása!
A sorsunkat nem kerülhetjük el! Eljött Az idő és össze kell fognunk azért, hogy megtudjuk védeni a HAZÁNKAT!
László Attila Tibor
MÖM vezető
MÖE elnök

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük