MAGYAR ÖNVÉDELMI EGYESÜLET

MÖM-MÖE Gyermektábor

Minden évben visszatérő rendezvényünk az önvédelmi és szabadidő programokkal tarkított MÖM gyermektáborunk, amely hetedik alkalommal kerül megrendezésre ezen a nyáron.

Az egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően idén már közel hetven gyerek vesz részt az egy hétig tartó táborban. Az időközben serdülő fiatalokká vált régi táborozókból megalakított Magyar Levente Mozgalom tagjai már aktív segítői a felnőtt csapatnak, de a tábor ideje alatt a képzésük és a csapatépítő toborzásuk is folyik.
Az önvédelmi, kézműves és ügyességi programok – foglalkozások  mellett a gyermekeket hazafias életszemléletre és a normális emberi magatartásra is tanítjuk. A tábor működését a MÖM tagjainak és szimpatizánsainak a felajánlásai is segítik, így a szülőknek gyermekük táboroztatása minimális költséget, vagy teljes költségmentességet jelent.
Hazánk jövője az egészséges életszemlélettel és nemzeti öntudattal rendelkező gyermekeinkben van, ha nekik utat mutatunk a sportos, hazafias és emberhez méltó viselkedésben, akkor biztos alapokra épülhet a magyarság jövője.

Hiszünk Magyarország feltámadásában!

Köszönjük mindazon bajtársunk, szimpatizánsunk segítségét aki hozzájárultak ahhoz, hogy a MÖM hetedik gyermektábora ebben az évben is megtartásra kerüljön!

László Attila

MÖM vezető

MÖE elnök

YouTube videó:

https://www.youtube.com/watch?v=jrD0loHtpHA

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük