Hírek

Harminc cigány támadt egy magyar családra Tápiószecsőn

Tarthatatlan közbiztonsági állapotok uralkodnak az országban. Harminc cigány támadt egy magyar családra Tápiószecsőn, egy a köztéri edzőpályán.

  1. július 5-én, este Tápiószecsőna Szabadság téren lakó család tagjaira csoportosan, felfegyverkezve támadtak rá amiért szólni mertek a téren hangoskodó fiatalokból álló társaságra. A megtámadott család tagjai egy ideig védekeztek, majd a folyamatosan helyszínre érkezés jelentős létszámfölénybe kerülő támadók elől a házukba menekültek. A támadok akkor a házat vették ostrom alá, amelyet kövekkel dobáltak és életveszélyesen fenyegették a bent tartózkodó családot és az utcán levő gépkocsijukat is megrongálták. A támadásnak a sértett által kiértesített helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A támadók ismét cigányok voltak és legalább harmincan támadtak három emberre.

A  Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival jártunk utána az újabb etnikai alapon elkövetett lincselési kísérletnek.

Video itt:

 https://www.youtube.com/watch?v=ES_EjcMUags

Ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség.

 

László Attila MÖM vezető kérte a rendőrség hivatalos tájékoztatását az ügyben. Az érkező hivatalos válaszból nem sok minden derül ki.

Tisztelt László úr!

Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy 2022. július 5-én késő este kértek bántalmazás miatt rendőri segítséget Tápiószecső, Szabadság térre. A rendőrök a parkban két férfit találtak, meghallgatták őket, ahogyan a bejelentőt és családtagjait is. A két fél elmondása ellentmondásos volt. Az egyik szerint váratlanul megjelent a parkban egy férfi és meglökte. Segítségül hívta apját, akivel a férfi szóváltásba és dulakodásba keveredett. A másik fél szerint a parkban lévők hangoskodtak, kérték, legyenek halkabbak, mire gúnyolódás volt a válasz és rövid időn belül megjelentek a hangoskodó társaság családtagjai. Szóváltás és dulakodás alakult ki közöttük, egyikük megsérült, azután hazamentek.

A mentők két férfit vittek könnyű sérüléssel kórházba, illetve egy jármű sárvédőjének megrongálását jelezte a feljelentő, kárértéket nem jelölt meg.

A helyszínről előállítás nem történt. A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Üdvözlettel,

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommunikációs Osztály

Pedig a lincshangulat önmagáért beszél:

Éjszakai videó itt:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük