Hírek

Közös akció a Magyarság védelmében!!

Közös akció a Magyarság védelmében!! 🇭🇺
Dunaújvárosban és Nagyvenyimben járt a MÖM és a Sereg.
Egyeseknél nagyjából három hónapig, vagy még addig sem rögzít a memória, ezért tegnap a kora esti órákban ismét ellátogatunk a Fejér megyei Nagyvenyimbe, hogy nyomatékosítsuk, ez az ország a magyarok hazája és nem holmiféle, etnikai gyűlölködők játszótere.
Nagyvenyimben egyébként, egy idegállapotba került, kétszemélyes polgárőr különítmény megpróbált lerohanni bennünket, hozzáteszem, hogy nem túl nagy sikerrel. Mindenesetre lesújtó körülmény, hogy még mindig vannak olyan hivatalos, vagy éppen közfeladatot ellátó személyek, akiknek fontosabb a saját tehetetlenségének a palástolása, mint a hivatásuk gyakorlása.
Egész nyugodtan bedobhatnák már a törölközőt, mert semmi igénye nincs a társadalmunknak azokra a rendvédelmi dolgozókra, vagy azokkal együttműködő alakokra akik a bűnözőket védik és a normális állampolgárokat háborgatják (fotójuk csatolva).
Végezetül az estét Dunaújvárosban zártuk, ahonnan szintén több panasz érkezett hozzánk, amely szerint a belváros egyes területein az éjszakai órákban nem biztosítottak a nyugodt körülmények. Drogos, etnikai terrorista suttyók, zaklatják a normális fiatalokat. Úgy tűnik az egykor szebb napokat látott, „vas és acél város” liberális vezetése nem áll a helyzet magaslatán.
Hamarosan újra érkezünk!
A Magyarok pártján!
László Attila MÖM vezető

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük