MAGYAR ÖNVÉDELMI EGYESÜLET

Maglódon és Újlengyelen is átadásra került a támogatásunk! Köszönetnyilvánítás!

Ismét látogatást tettünk az újlengyeli kislánynál Dorottyánál https://www.facebook.com/dorottyaharca és szüleinél, valamint Maglódon a Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Alapítványnál https://www.facebook.com/kagyemo.  Az ottlétünk alkalmával adtuk át fele-fele arányban a jótékonysági hagyományőrző rendezvényünk támogatói jegyeiből befolyt összeget.

Szavakban nehezen kifejezhető az érzés, a hálás szeretet amellyel fogadtak bennünket, és annak tudata, hogy ismét olyan helyre érkezett a segítség ahol a legnagyobb szükség van rá.
A kapcsolatunk nem ért véget, mivel együttműködésünket folytatjuk az újlengyeli családdal, és a maglódi alapítvánnyal egyaránt.

Ezúton is köszönöm, szervezőtársaim nevében is mindazoknak a közreműködését, akik részt vettek a jótékonysági rendezvényünk lebonyolításában, illetve külön köszönet minden egyes adakozónak és támogatónknak! Ennek a nemes cselekedetnek mindannyian részesei vagyunk, akik lehetőségeink függvényében bármit és bármennyit is hozzáadtunk!

A bejegyzésben feltüntetett hivatkozásokon keresztül tájékozódhat a kis Dorottya harcáról és a maglódi alapítvány áldásos munkájáról, valamint a támogatásuk lehetőségeiről is.
 
Isten áldásával!
László Attila
MÖM vezető
MÖE elnök

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük